Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celé Česko na nohách: Prípad zmiznutia Mišky (12), zúfalí policajti idú po exmilencoch matky

Michaela Patricia Muzikářova  Zobraziť galériu (2)
Michaela Patricia Muzikářova (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

ÚSTÍ NAD LABEM - Už šiesty deň žijú príbuzní dvanásťročnej Michaeli Patricii Muzikářovej v strachu a nevedomosti. Dievčatko sa ráno vybralo do školy no nedorazilo tam. Polícia spustila veľké pátranie. Najbližší už absolvovali výpovede, okolie domu je prehľadané. Teraz sú na rade partneri Miškinej matky.

Michaela žila v jednom z činžiakov na ulici Na Vlnovce. Bývala iba so svojou matkou Evou. S biologickým otcom sa od svojich dvoch rokov nestýkala. "Jej matka si neželá, aby som sa s ňou stretával. V kontakte som s Michalkou iba prostredníctvom Facebooku," priznal otec nezvestného dievčaťa pre Blesk.cz. Z tohto vyjadrenia je evidentné, že vzťahy medzi matkou a otcom nie sú dobré.

Otec sa o svojej stratenej dcére dozvedel až od policajtov. Tí sa z pochopiteľných dôvodov informovali, či sa náhodou maloletá nenachádza práve u neho. Kriminalisti neuspeli ani u otca ani u iných blízkych príbuzných. Zamerali sa teda na ďalšie osoby, ktoré sa okolo dievčaťa pohybovali. Išlo hlavne o bývalých matkiných partnerov. Podľa svedectiev totiž s posledným matkiným priateľom nevychádzala dobre. Vraj sa ho bála a nemala ho rada.

Celé Česko na nohách:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Polícia sa zaujímala aj o muža menom Jan D., ktorý sa s matkou stretával asi pred rokom. "Dnes bola u mňa kriminálka a pýtala sa ma na môj vzťah k Evíkovi a Miške," informoval ešte v nedeľu muž, ktorý vystupuje ako rodinný známy. Ďalším z vypočutých bol muž, ktorý figuruje na viacerých fotografiách vedľa Miškinej mamy. Podľa dostupných informácií bol muž zo Slovenska a Miška ho mala veľmi rada.

Kriminalisti vykonali dôkladnú prehliadku bytu a celého činžiaku, v ktorom nezvestná žila. Prehliadku vykonávali v špeciálnych oblekoch. Či boli na mieste zaistené nejaké stopy polícia pre prebiehajúce vyšetrovanie neuviedla. Každú novú informáciu polícia privíta a žiada o akúkoľvek pomoc pri nájdení malej Mišky. 

Viac o téme: PátranieMichaelaNezvestnosťÚstí nad Labem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu