Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lúpežník z Bratislavy má toho na rováši čoraz viac: Ozvala sa ďalšia jeho obeť

Zábery násilného prepadnutia. Zobraziť galériu (3)
Zábery násilného prepadnutia. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Bohuslav D., ktorý mal v Bratislave prepadávať staršie ženy, je obvinený už zo šiesteho prípadu obzvlášť závažného zločinu lúpeže. Obvineniu tentoraz čelí z lúpežného prepadnutia z 29. decembra 2016, kedy mal vo večerných hodinách na chodníku medzi obchodným centrom na Seberíniho ulici a bytovým domom na Štefunkovej ulici v hlavnom meste lúpežne prepadnúť manželský pár a 77-ročnu ženu obrať o kabelku. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

Staršia žena podľa polície utrpela ťažké ublíženie na zdraví, podľa znaleckého posudku vnútrokĺbnu zlomeninu krčka ľavej stehennej kosti a pomliaždenie ľavej ruky s minimálnou dĺžkou liečenia tri mesiace. Muž vo veku 79 rokov utrpel pomliaždenie a odreninu ľavého kolenného kĺbu a oboch dlaní s dĺžkou liečenia približne sedem dní.

Lúpežník z Bratislavy má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

"Ďalšia trestnoprávna zodpovednosť v súčasnosti už obvineného muža doposiaľ zo šiestich lúpeží je nateraz predmetom ďalšieho naďalej pokračujúceho vyšetrovania," uviedla Kurucová. Bohuslav D. vo veku 40 rokov z Bratislavy bol v minulosti už viackrát súdne trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť.  

Viac o téme: PrepadnutieKabelkaPetržalkaBohuslavKráždež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu