Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hasiči v plnom nasadení: Vynášali pacienta z podkrovia, vyťahovali srnca zo zamrznutého toku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: HAZZ)

KOMÁRNO/NOVÉ ZÁMKY - Hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Komárne a Nových Zámkoch zasahovali v pondelok 2. januára v Komárne a v katastri obce Andovce v Novozámockom okrese.

Ako informuje web Ministerstva vnútra SR, po 8. h bol nahlásený technický zásah na Bratislavskej ceste v Komárne, v rámci ktorého piati miestni hasiči asistovali záchrannej zdravotnej službe (ZZS) pri vynášaní pacienta z bytu do sanitného vozidla. Podľa informácií ZZS ZaMED, ktorá zásah zabezpečovala, pacienta našli v podkroví rodinného domu, pričom k nemu viedli veľmi strmé schody s úzkym priechodom. Pre túto skutočnosť ZZS potrebovala asistenciu komárňanských hasičov. Následne muža vo veľmi vážnom zdravotnom stave previezli do miestnej nemocnice.

Po 10. h bol ohlásený technický zásah v katastri obce Andovce, v rámci ktorého štyria novozámockí hasiči v spolupráci s Poľovníckym združením zachraňovali srnca zo zamrznutého vodného toku. Podľa informácií Okresného riaditeľstva HaZZ v Nových Zámkoch sa srnca z toku podarilo vytiahnuť, no bol už uhynutý.
 

Viac o téme: HasičiKomárnoNové zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu