Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická nehoda pri Krupine: Mladý vodič (†18) išiel prirýchlo, zákruta mu bola osudnou

Tragická nehoda pri Krupine Zobraziť galériu (3)
Tragická nehoda pri Krupine (Zdroj: SITA)

KRUPINA - Na ceste I/66 pri Krupine havaroval vo štvrtok (22. 12.) krátko po 20.00 h iba 18-ročný vodič osobného motorového vozidla Opel Astra Cabrio z Krupiny. Pri nehode prišiel o život, dôvodom bola pravdepodobne rýchla jazda. Dopravnú nehodu vyšetruje polícia vo Zvolene.

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, mladý vodič viedol vozidlo v smere jazdy od Zvolena do Krupiny, pričom po prejazde miernej pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky. Zišiel mimo cestu do priekopy, narazil do svahu, odkiaľ ho odhodilo naspäť na cestu a zároveň prevrátilo na strechu, po ktorej sa šúchal. Z auta vypadol a ostal ležať pri ľavom okraji vozovky.

Tragická nehoda pri Krupine
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

"Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Bola u neho nariadená súdna pitva. Škoda na vozidle je odhadnutá na tisíc eur. Na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy," uviedla Faltániová. Ako dodala, v Banskobystrickom kraji je to už štvrtá obeť dopravných nehôd, ktoré sa stali v decembri. Od začiatku roka pri nehodách v kraji zahynulo 36 osôb.

Viac o téme: NehodaTragédiaKrupina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu