Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hromadná ranná zrážka na Kysuciach: Vodiči dvoch autobusov a áut spôsobili dlhé kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - V piatok 9. decembra sa v skorých ranných hodinách na ceste neďaleko Kysuckého Nového Mesta stala hromadná dopravná nehoda. Účastníkmi sa stali dva autobusy a dve osobné autá. Vážne zranenia si nehoda nevyžiadala, zato trpezlivosť vodičov bola poriadne skúšaná. Na mieste sa okamžite tvorili dlhé kolóny.

Na hlavnej ceste smerujúcej z Kysuckého Nového Mesta smerom na Čadcu sa dnes v čase okolo 05.30 hod. stala hromadná dopravná nehoda. Autobus Karosa smerujúci zo Žiliny do Čadce zabrzdil z dôvodou pred ním tvoriacej sa kolóny. "Za autobusom následne zastavil vodič vozidla Seat Leon, a vodič vozidla Opel Astra, pričom následne do zadnej časti vozidla Opel Astra narazil autobus Karosa, ktorého vodič nedodržal bezpečnú vzdialenosť," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. 

Dôsledkom nárazu do osobného vozidla Opel bol jeho následovný náraz do zadnej časti pred ním stojaceho osobného vozdila Seat a to narazilo do zadnej časti pred ním stojaceho autobusu Karosa.

Na mieste sa okamžite začali tvoriť dlhé kolóny. Trpezlivosť ľudí tak bola poriadne skúšaná. "Pri dopravnej nehoda nedošlo k zraneniam," potvrdila Balogová. Cesta je podľa dostupných informácií v týchto momentoch už prejazdná. 

 

Viac o téme: NehodaAutoAutobusKolónyKysuce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu