Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Dopravná nehoda medzi Budmericami a Modrou, uzatvorená cesta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jan Zemiar)

BUDMERICE - Hasiči z Pezinka momentálne zasahujú pri dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel na ceste II. triedy medzi obcami Budmerice a Modra. V dôsledku nehody je cesta uzatvorená. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Podľa doterajších informácií pri výjazde z Budmeríc v smere na Modre prešlo nákladné motorové vozidlo zn. Mercedes Sprinter do protismeru, kde následne došlo k zrážke s vozidlom zn. Opel Astra. "Pri zrážke utrpeli zranenia celkovo tri osoby vo vozidlách, boli prevezené na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," uviedol krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Celkovú škodu vyčíslili na cca 10.000 eur. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody vyšetruje polícia.

"Z dôvodu dokumentovania, ako aj odstraňovania následkov tejto nehody je v súčasnej dobe úsek cesty II/504 z Budmeríc do Modry neprejazdný," spresnil Szeiff. Doprava je odklonená cez obce Častá, Báhoň a Štefanová. Na mieste nehody zasahuje päť hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky.

Viac o téme: NehodaBudmericeModra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu