Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vražda v Rohožníku objasnená: Policajti v byte zaistili aj samotnú zbraň

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA – Polícia objasnila prípad vraždy v obci Rohožník v okrese Malacky, kde v nočných hodinách našla v jednom z bytov nevládne telo 21–ročnej ženy, ktorá mala na tele viaceré bodné rany.

V byte sa nachádzala aj zranená 53-ročná žena.  Policajný vyšetrovateľ už obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a z pokusu o vraždu 24-ročného Richarda z okresu Malacky. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Polícia v priestoroch bytu v Rohožníku zaistila aj zbraň, ktorou mali byť tieto skutky spáchané. Pre ďalšie vyšetrovanie bola zbraň zaslaná na kriminalistickú expertízu. Na základe previerky a analýzy získaných informácií začali policajti pátrať po podozrivom mužovi.

"Pátracia akcia bola v priebehu pár hodín úspešne ukončená. Vo vojenských lesoch na Záhorí bol na osobnej slobode obmedzený 24-ročný muž, ktorý bol následne eskortovaný na príslušný útvar Policajného zboru," uviedla Mihalíková. Muža polícia vypátrala vo vojenských lesoch medzi Plaveckým Mikulášom a Lakšárskou Novou Vsou, miestnou časťou Mikulášov.

Viac o téme: VraždaMalackyRohožník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu