Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Na východe Slovenska úradovali výtržníci: Napadnutie, vyzliekanie donaha, zlomená noha

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE – Obvineniam z výtržníctva čelia dvaja muži, ktorí vyčíňali v Košiciach. Jeden napadol esbéeskára a druhý sa v obchode povyzliekal donaha. Ďalší výtržník zase úradoval vo Veľkých Kapušanoch.

Mužovi, ktorého napadol, zlomil nohu. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, tridsaťsedemročný Martin z Medzeva napadol ochrankára pred obchodným centrom na sídlisku Dargovských hrdinov. Udieral ho do tváre a podľa predbežnej lekárskej správy mu spôsobil ľahké zranenia. Päťdesiatdvaročný Marián z Košíc sa zase doslovne predviedol v obchodnom centre. Pred zákazníkmi čakajúcimi v rade sa donaha vyzliekol.

Nielen z výtržníctva, ale aj z ublíženia na zdraví a poškodzovania cudzej veci je obvinený 35-ročný Július. V podniku vo Veľkých Kapušanoch si vypil pivo a hodil pohár o zem. Následne napadol jedného z hostí a zlomil mu nohu, ten sa bude liečiť asi 30 dní. Vo vyčíňaní pokračoval ďalej. Z barového pultu zmietol všetko na zem, vrátane pokladne a ničil zariadenie. Agresívny muž skončil v cele aj s návrhom na vzatie do väzby. Všetkým trom obvineným hrozí trest až na tri roky.

Viac o téme: VýtržnostiKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu