Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Ružinove vyčíňal agresívny Tomáš: Pri policajnom zásahu zrazu prestal dýchať, zomrel

Tu vyčíňal agresívny mladík Zobraziť galériu (2)
Tu vyčíňal agresívny mladík (Zdroj: reprofoto tv joj)

BRATISLAVA - Mladík bol údajne veľmi agresívny, tak ho policajti spacifikovali. Počas zásahu stratil vedomie a musel byť prevezený do nemocnice. Tam v piatok zomrel. Ďalšie vyšetrovanie má ukázať, či sa tak stalo práve kvôli zásahu mužov zákona. O prípade informovala televízia JOJ.

V stredu nadránom privolal jeden z obyvateľov bratislavského Ružinova policajnú hliadku na mladíka, ktorý s hokejkou v ruke demoloval autobus MHD. Tomáš sa neupokojil ani po príchode strážnikov. Prišli posily, ktoré ho spacifikovali. Počas zatýkania však zistili, že mladík nedýcha, tak okamžite privolali záchranku a začali s oživovaním. 

VIDEO akčného zásahu kukláčov: Peter (16), ktorý dobodal muža v Župčanoch, mal škaredé prebudenie

Hovorca záchranárov Boris Chmel uviedol, že muža previezli na umelej pľúcnej ventilácii do nemocnice v Ružinove. Tam včera zomrel. Prípad už prešetruje inšpekcia ministerstva vnútra. 

V Ružinove vyčíňal agresívny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto tv joj)

"Je začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa," povedala hovorkyňa MV SR Andrea Dobiášová pre televíziu JOJ. Súdna pitva má ukázať, či nebohý zomrel kvôli zákroku policajtov, alebo k zástave dýchania došlo z inej príčiny. 

Viac o téme: SmrťRužinovPolicajný zásah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu