Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bratislavčana (†52) našli pod oknami nemocnice: Kruté zistenie, skočil z balkóna

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti začali vyšetrovať okolnosti úmrtia 52-ročného Bratislavčana. Ten skočil z ôsmeho poschodia ružinovskej nemocnice. Oznámenie o jeho nehybnom tele pod oknami nemocnice na Ružinovskej ulici strážcovia zákona prijali dnes krátko po 04.45 h. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Nemocnica sa k prípadu nechce bližšie vyjadrovať.

Okrem privolanej policajnej hliadky boli na mieste aj pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci, ktorým sa však aj napriek snahe muža oživiť nepodarilo. "Podľa doterajších informácií mal muž podľahnúť zraneniam, ktoré mali nastať následkom pádu z 8. poschodia. Ohliadajúci lekár pre zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu," uviedla Mihalíková.

V tejto súvislosti začal poverený príslušník Policajného zboru trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. "Tohto prípadu je nám veľmi ľúto, považujeme to za mimoriadnu udalosť a do konca vyšetrovania prípadu sa k tomu nebudeme vyjadrovať," povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Zuzana Eliášová.

Viac o téme: Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu