Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

To je neskutočné! Muž (44) si sadol za volant s viac ako piatimi promile alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

BARDEJOV – Policajti z dopravného inšpektorátu v Bardejove vzniesli obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 44-ročnému mužovi z obce Vyšný Tvarožec v okrese Bardejov. Testy totiž potvrdili, že vodič jazdil s viac ako piatimi promile alkoholu v krvi.

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, k činu došlo posledný augustový deň v dopoludňajších hodinách. Podľa zistení vyšetrovateľa vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Fabia po ceste III/3486 v smere od obce Nižný Tvarožec k obci Vyšný Tvarožec. Po prejdení miernej ľavotočivej zákruty s vozidlom zišiel z cesty do priekopy a v jazde pokračoval ďalej. Neskôr opäť zišiel z cesty, ale už na druhej strane. 

Vodiča po nehode nemohli zobrať na dychovú skúšku na zistenie alkoholu, lebo nekomunikoval, ani inak nereagoval na okolie. Preto mu odobrali krv. Výsledok skúšky potvrdil koncentráciu etylalkoholu vo výške 5,15 promile. Paradoxom je, že pri tejto udalosti na motorovom vozidle vznikla škoda len vo výške 100 eur.

Viac o téme: AlkoholBardejov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu