Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Keď sa ľudia ráno zobudili, neverili vlastným očiam: Muž si zobral do parády pneumatiky na autách

Polícia vyšetruje okolnosti prečinu poškodzovania cudzej veci, ktorého sa mal dopustiť neznámy páchateľ v bratislavskej Mlynskej doline na ulici Staré Grunty v čase od 20.30 h 23. augusta do 7.20 h 24. augusta 2016
Polícia vyšetruje okolnosti prečinu poškodzovania cudzej veci, ktorého sa mal dopustiť neznámy páchateľ v bratislavskej Mlynskej doline na ulici Staré Grunty v čase od 20.30 h 23. augusta do 7.20 h 24. augusta 2016 (Zdroj: záznam, )

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti prečinu poškodzovania cudzej veci, ktorého sa mal dopustiť neznámy páchateľ v bratislavskej Mlynskej doline na ulici Staré Grunty v čase od 20.30 h 23. augusta do 7.20 h 24. augusta tohto roka. Na mieste mal poškodiť 44 pneumatík rôznych rozmerov na 38 zaparkovaných vozidlách. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

V súvislosti s vyšetrovaním tohto prípadu polícia pátra po mužovi, ktorého zdanlivý je 25 až 30 rokov. Oblečenú mal tmavú vestu, svetlé krátke nohavice, svetlé tričko s krátkym rukávom, obuté mal tmavé topánky.

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli muža vypátrať, možno oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Kurucová.

Viac o téme: PneumatikyBratislavaMlynská dolinaStaré Grunty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu