Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia sa nestačila čudovať: Dvakrát zastavili to isté auto, obaja vodiči boli pod vplyvom alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRNAVA - Policajná hliadka zastavila v pondelok (15.8.) na križovatke v obci Cífer – Pác v okrese Trnava osobné auto Peugeot 306. Po predložení dokladov sa 18-ročný vodič srbskej národnosti podrobil dychovej skúške na alkohol. Prístroj mu nameral 0,75 mg alkoholu, čo je v prepočte 1,56 promile, pričom hladina alkoholu u neho neskôr ešte stúpla na 1,65 promile.

Vodiča polícia zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Následne bol v superrýchlom konaní obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, informovala krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

„O necelé tri hodiny dostala polícia oznámenie, že po obci Pác jazdí vodič pod vplyvom alkoholu. Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky zastavila to isté auto, no tentoraz s iným vodičom,“ konštatovala hovorkyňa s tým, že aj tomuto vodičovi namerali policajti 0,69 mg alkoholu, čo je 1,44 promile. Kredatusová dodala, že 31-ročného muža z Cífera polícia taktiež obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholPolícia Cífer – Pác
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu