Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poplach na kúpalisku v Košiciach: Podozrivého cudzinca chytili až na letisku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

KOŠICE – Košické kúpalisko Červená hviezda v pondelok (25.7.) zatvorili pre podozrivé správanie jedného z návštevníkov.

Návštevníkov vystrašil na kúpalisku tmavší muž v strednom veku, ktorý sa správal zvláštne. Podľa svedkov si kúpil lístok, oblečený si sadol na tribúnu a fotil si okolie, plavcov a bazény. Jeho počínanie vyvolalo medzi oddychujúcimi obavy a tí naňho upozornili personál kúpaliska.  

"Môžeme potvrdiť, že na Kúpalisku Červená hviezda sa v pondelok pohybovala podozrivá osoba s netradičným správaním, takže zamestnanci kúpaliska promptne zareagovali a zavolali štátnu políciu, ktorá túto osobu zadržala," potvrdila dnes hovorkyňa magistrátu mesta Linda Šnajdárová. 

V areáli nedávno zrekonštruovaného kúpaliska blízko železničnej stanice sa tak vykonávajú nevyhnutné kontroly. "Vedeniu mesta Košice mimoriadne záleží na tom, aby sa Košičania a návštevníci nášho mesta cítili nielen na kúpalisku, ale v celom meste v prvom rade bezpečne, preto bol po týchto udalostiach okamžite vydaný pokyn, aby bolo kúpalisko pre verejnosť uzavreté," uviedla Šnajdárová.

Ďalšie informácie by mal dnes poskytnúť Policajný zbor SR. Podľa televízie Joj je podozrivým muž sýrskeho pôvodu, ktorý sa preukázal britským pasom. Oblečený si nakrúcal kúpalisko a okolie. Policajti ho podľa televízie zadržali na košickom letisku tesne pred odletom, noc strávil v policajnej cele.

Viac o téme: KúpaliskoCudzinecKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu