Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia vyšetruje podvod a pátra po mužoch na FOTO: Ak ste ich spoznali, volajte 158

Polícia pátra po dvoch mužoch obvinených z podvodu Zobraziť galériu (5)
Polícia pátra po dvoch mužoch obvinených z podvodu

POPRAD - Popradská polícia vyšetruje podvod zo 6. júla v jednej z popradských herní, zároveň pátra po dvoch jeho aktéroch. Ako ďalej informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, oboch mužov zachytili priemyselné kamery, doteraz však polícia nezistila ich totožnosť, preto žiada verejnosť o pomoc.

Dvaja neznámi muži vošli 6. júla približne o 21:45 do herne a chceli rozmeniť peniaze, komunikovali nezrozumiteľnou angličtinou. Kým sa jeden rozprával so zamestnancom, druhý požiadal barmanku, aby mu rozmenila šesť 100-eurových bankoviek.

Polícia vyšetruje podvod a
Zobraziť galériu (5)

Pri rozmieňaní prvých štyroch bankoviek ju požiadal, podľa polície o "iné" bližšie nešpecifikované rozmieňanie, pričom svojvoľne vyťahoval bankovky z jej peňaženky. Na rázne upozornenie zamestnankyne a zamestnanca jej ich vrátil a následne z herne obaja odišli. Po ich odchode a po prepočítaní tržby pracovníčka herne zistila, že jej chýba 730 eur.

Polícia vyšetruje podvod a
Zobraziť galériu (5)

Podobným spôsobom sa podozriví muži pokúsili rozmieňať peniaze v rovnaký deň aj na pumpe v Levoči, no pracovníčka im rozmenila iba jednu 100-eurovú bankovku a následne ich vyzvala, aby odišli. Následne v ten istý deň večer navštívili inú popradskú herňu. Tam im však peniaze nerozmenili. Polícia preto vyzýva verejnosť, aby v prípade, že mužov spoznali, kontaktovali políciu na ktoromkoľvek oddelení alebo na čísle 158. 

Viac o téme: PodvodHernePoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu