Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stará pani z okresu Bardejov prišla o veľké úspory, podvodník použil na ňu lacný trik

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

STUĽANY - O hotovosť 1800 eur prišla 78-ročná žena z obce Stuľany v okrese Bardejov, keď naletela neznámemu podvodníkovi, ktorý od nej vylákal peniaze údajne pre jej krstného syna.

Ako dnes informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, v nedeľu 26. júna vo večerných hodinách ženu telefonicky oslovil mužský hlas, ktorý sa vydával za jej príbuzného a tvrdil, že mal dopravnú nehodu. Požiadal ju o finančnú pomoc na opravu auta a zdravotné ošetrenie. Staršia pani sa nechala oklamať a podľa pokynov volajúceho odovzdala pred svojím domom o krátky čas peniaze neznámemu mužovi v aute. Ten jej ešte povedal, že je to málo a kým žena išla domov po ďalšie peniaze, neznámy chlap zmizol. 

Oklamaná žena na svoj omyl prišla až na druhý deň, keď kontaktovala svojho krstného syna. Ten udalosť oznámil na polícii. Prípadom sa zaoberajú príslušníci polície z Raslavíc. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin podvodu. Za tento trestný čin je sadzba dva roky odňatia slobody, dodala Migaľová. 

Viac o téme: PodvodDôchodcaStuľany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu