Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viktória na FOTO odišla na kofolu: Blízki v strachu, telefón má vypnutý, pomôžte v pátraní

Viktória Laurincová je nezvestná Zobraziť galériu (2)
Viktória Laurincová je nezvestná (Zdroj: Foto: polícia)

PRIEVIDZA - Rodičia a blízki 15-ročnej Viktórie Laurincovej z Prievidze prežívajú najhoršie chvíle svojho života. Viktória odišla včera za kamarátkou na kofolu, viac o sebe nedala vedieť. Mame sa doteraz neozvala. Ak viete, kde by sa mohla nachádzať, volajte políciu na bezplatnom čísle 158.

Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, dnes oznámila Monika Laurincová nezvestnosť svojej 15-ročnej dcéry Viktórie. Oznámila, že Viktória včera 14. júna popoludní odišla za svojou kamarátkou na kofolu. Od vtedy sa svojej mame a ani nikomu z rodiny neozvala. Nie je známe miesto, kde by sa mohla zdržiavať. Mobilný telefón má vypnutý.

Popis osoby

Viktória z Prievidze sa narodila 1. júla 2000, je asi 179  centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má na strieborno-šedivo prefarbené vlasy, dlhé po plecia a hnedé oči. Má výrazne tetované obočie a piercing v hornej časti ľavého ucha.

Viktória na FOTO odišla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Popis oblečenia

Viktória mala naposledy oblečené biele tielko a svetlomodré rifle. Obuté mala červené plátenky s bielymi šnúrkami. Na hlave mala čiernu šiltovku s rovným šiltom a bielymi hviezdičkami.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej mladistvej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158. 

Viac o téme: NezvestnosťViktória Laurincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu