Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia v dedine pri Vranove: Nehoda si vyžiadala minimálne jeden ľudský život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NIŽNÝ HRABOVEC - Medzi Nižným Hrabovcom a odbočkou na Sačurov došlo po 10.00 h k smrteľnej dopravnej nehode. K zrážke došlo medzi osobným a nákladným motorovým vozidlom s ukrajinským evidenčným číslom. Potvrdil to hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Peter Kovalík.

"Jednu osobu z osobného motorového vozidla museli príslušníci HaZZ vyslobodiť s použitím techniky. Jedna osoba podľahla zraneniam na mieste," uviedol Kovalík. Pri nehode zasahovali tri hasičské vozidlá z Okresného riaditeľstva HaZZ Vranov nad Topľou. Krajská prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že v motorovom vozidle sa nachádzal muž vo veku približne 42 rokov, pravdepodobne z Hencoviec, ktorý prišiel o život, a žena. Tá utrpela ťažké zranenia.

Nákladné motorové vozidlo s návesom viedol príslušník Ukrajiny, ktorý podľa Migaľovej neutrpel žiadne zranenia, dychová skúška na prítomnosť alkoholu bola u neho negatívna. Okolnosti nehody sú zatiaľ v štádiu vyšetrovania. Príslušníci polície vykonávajú na mieste dokumentáciu.

Viac o téme: Smrteľná nehodaNižný Hrabovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu