Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Martina (17) odišla od babky zo Selíc, nikto o nej viac nepočul: Ak viete, kde je, volajte 158

Martina Bratková Zobraziť galériu (4)
Martina Bratková (Zdroj: Foto: Facebook/Tip čitateľa)

NITRA - Rodina, priatelia a blízki 17-ročnej Martiny Bratkovej prežívajú najhoršie dni svojho života. Dievčina odišla ešte 1. februára od babky a doteraz o sebe nedala vedieť. Ak ste ju videli alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu.

Vaše tipy

Dievčinu naposledy videli 1. februára tohto roku o 12.30 hodine, keď ju jej sestra odprevádzala na autobus od babky z dedinky Selice pri Šali. Autobus smeroval do Šale, kde mala Martina prestúpiť na spoj do Nitry, ktorý mal príchod o 15.30 hodine. Domov však neprišla a do dnešného dňa príbuzným nepodala o sebe žiadnu správu. Pri sebe mala dva mobilné telefóny, ktoré sú  v súčasnosti nedostupné.

Martina (17) odišla od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Martina Bratková sa narodila 8. júla 1998. Vysoká je 165 cm, váži 62 kíl, má čierne vlasy a tmavé oči. Naposledy mala oblečené ružové tepláky, čiernu mikinu bez kapucne, károvanú bunda s kožušinou na kapucni, tenisky a bledú kabelku.

 

 

"Policajti od doby nahlásenia nezvestnosti 17 ročnej Martiny, neustále vykonávajú previerky na rôznych miestach, o ktorých je predpoklad, kde by sa nezvestná mohla zdržiavať," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

Martina (17) odišla od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Tip čitateľa)

Ak ste Martinu Bratkovú videli, viete, kde by sa mohla nachádzať, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by pomohli k jej vypátraniu, oznámte ich na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo na čísle 158.

 
 
 

Viac o téme: HľadanáPolícia MartinaNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu