Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chlapec (10) zo Spiša sa odvážil na veľkú krádež: Učiteľke zobral auto, toto rozhodne nečakal

Malý zlodej chcel ukradnúť auto, nevedel šoférovať Zobraziť galériu (2)
Malý zlodej chcel ukradnúť auto, nevedel šoférovať (Zdroj: foto: tv joj)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Spišskí policajti riešia smutný prípad. Len desaťročný chlapec sa pokúsil ukradnúť spred školy auto svojej učiteľky. Naštartoval, no ďaleko nedošiel. Narazil do prvého stromu.

Chlapec vošiel do kabinetu učiteľky, ktorý je neďaleko triedy, kde sa pedagogička pripravovala na vyučovanie. "Išla za ním. Odišiel, skontrolovala si veci, či jej nezmizli doklady, či jej nezmizol mobil. To bolo v poriadku. S najväčšou pravdepodobnosťou pozrela cez okno a videla, že auto je zaparkované na inom mieste," povedal riaditeľ strednej školy Vladimír Jančík pre televíziu Joj.

Chlapec (10) zo Spiša
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Chlapec vyšiel pred školu a otvoril auto. Sadol za volant a naštartoval. Pravdepodobne bola zaradená rýchlosť a auto sa pohlo. Mladý vodič prešiel iba pár metrov a nabúral rovno do stromu. Potom z neho vystúpil, zamkol ho a s kľúčami odišiel, dodal riaditeľ školy.

Prípadom sa už zaoberá polícia. Ako uviedla hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, spišskonovoveský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Ak páchateľovi vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody až na 5 rokov.

Viac o téme: ZlodejChlapecKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu