Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľné! V uliciach Bratislavy útočí ďalší fekálny fantóm: Víkendový útok výkalmi na ženu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - V uliciach Bratislavy sa pohybuje ďalší fekálny fantóm. Koncom minulého roka polícia posadila za mreže Martina, ktorý sa k útoku na ženy výkalmi priznal. Vyzerá to ale tak, že nechutnosti neskončili. Máme potvrdený ďalší prípad.

Nechutný incident sa odohral v noci z piatka na sobotu krátko pred druhou hodinou. Na zastávke Dvory v Petržalke zaútočil na približne 40-ročnú ženu neznámy muž tak, že ju potrel výkalmi. "Oznámenie o vami uvedenej udalosti sme na linke 158 prijali, vecou sa v súčasnosti intenzívne zaoberáme," potvrdil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Prítomní nechutného incidentu okamžite zavolali mužov zákona a tí následne záchranárov. Do ich príchodu fekálny fantóm utiekol.

"Ambulancia Záchrannej zdravotnej služby zasahovala v súčinnosti s Policajným zborom SR. Zasahujúci záchranári osobe ženského pohlavia na mieste zásahu poskytli bezodkladnú prednemocničnú zdravotnú starostlivosť, osoba bola ponechaná na mieste udalosti," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak.

Nakoľko ide opäť o citlivý prípad, polícia nateraz mlčí. "S prihliadnutím na súčasný stav, akékoľvek bližšie informácie poskytovať nebudeme," uzavrel Szeiff.


Prečítajte si aj

Nové informácie v prípade fekálneho fantóma Martina (24): Neuveriteľný počet znalcov


Minulý rok vyčíňal v uliach Bratislavy syn vysoko postaveného generála Martin (24). Polícia ho obvinila koncom novembra minulého roku z celkom šiestich prípadov prečinu výtržníctva. Stalo sa tak po rozsiahlej medializácii prípadu, ktorá prispela k dolapeniu dnes už obvineného muža. Polícia ho zadržala krátko po tom, čo 23. novembra 2015 prijala oznámenie, že na zastávke električiek na Námestí svätého Františka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa nachádza podozrivý muž potretý fekáliami. Hliadka hodnovernosť oznámenie preverila a muža do niekoľkých minút predviedla na policajné oddelenie. Obvinený sa ku dnešnému dňu nachádza vo väzbe.

Viac o téme: Výkalyútok Fekálny fantóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu