Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Vážna nehoda pri obchodnom centre v Bratislave: Havaroval autobus MHD, desať zranených

nehoda pri nákupnom centre Zobraziť galériu (3)
nehoda pri nákupnom centre (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nehoda sa stala krátko pred obedom v Bratislave. Autobus mestskej hromadnej dopravy narazil do stĺpa. Na mieste boli všetky záchranné zložky.

Nehoda sa stala krátko pred štvrť na dvanásť dopoludnia vo štvrtom bratislavskom okrese pri nákupnom centre Bory Mall medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou. Havaroval autobus mestskej hromadnej dopravy č. 21. "Vodička autobusu za prvým kruhovým objazdom z diaľnice v smere z Devínskej Novej Vsi, na úrovni nákupného centra z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do stĺpu dopravného značenia," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. 

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Autobus narazil do nosného zariadenia dopravného značenia. Na mieste zasahovali bratislavskí hasiči a záchranári. Prijali sme tiesňovú výzvu, že v havarovanom autobuse sa nachádza vyšší počet zranených cestujúcich. Na mieste zasahovalo päť ambulancií záchrannej zdravotnej služby," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak. "Následkom dopravnej  nehody  bolo 10 zranených osôb. Hasiči vyslobodili 2 osoby zakliesnené v autobuse, vykonali protipožiarne opatrenia na zabránenie vzniku požiaru a poskytli zraneným osobám predlekársku pomoc," uviedli hasiči.

Na mieste bolo 14 príslušníkov HaZZ s tromi kusmi techniky. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.   

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: NehodaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu