Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nové informácie v prípade fekálneho fantóma Martina (24): Neuveriteľný počet znalcov

Martin
Martin (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Koncom uplynulého roka otriasol celým Slovenskom nechutný prípad. Syn vysoko postaveného generála slovenskej armády útočil podľa polície v ulliciach hlavného mesta tak, že nič netušiacim ženám rozotieral po tele výkaly. Mladík je vo väzbe a momentálne sa podrobuje rôznym vyšetreniam.

Ako nás informoval zástupca hovorcu bratislavskej prokuratúry Michal Šúrek, do trestného konania boli pribratí rôzni znalci, aby vyšetrili psychický stav mladého muža.

Martin sa teda v súčasnosti podrobuje vyšetreniu znalca klinickej psychológie dospelých, ktorý skúma jeho osobnosť. Znalec z odboru zdravotníctvo - psychiatria skúma závislosť obvineného na návykových látkach. Obvinený mladík sa podrobuje aj vyšetreniu duševného stavu a znalec z odboru psychiatrie skúma, či netrpí sexuálnymi úchylkami.

V týchto dňoch s Martinom odborníci stále pracujú a nie sú ešte vypracované všetky požadované znalecké posudky. "Po vypracovaní požadovaných znaleckých posudkov a ich doručení vo veci konajúcemu vyšetrovateľovi Policajného zboru, budú tieto vyhodnotené spoločne s ostatnými zabezpečenými dôkazmi a následne bude rozhodnuté o ďalšom postupe a o vykonaní prípadných ďalších procesných úkonov," vysvetlil Šúrek.


Prečítajte si aj:

Polícia sa pochválila úlovkom, hovn*man už je obvinený: Prvé detaily, ako chytili generálovho syna

FOTO Martina (24), ktorý priznal výkalové útoky: Vieme, ako to celé začalo, incident z toaliet!

Hovn*man dolapený, koniec ponižujúcim útokom s výkalmi: ŠOK! Ženy terorizoval syn generála


Polícia Martina obvinila koncom novembra minulého roku z celkom šiestich prípadov prečinu výtržníctva. Stalo sa tak po rozsiahlej medializácii prípadu, ktorá prispela k dolapeniu dnes už obvineného muža. Polícia ho zadržala krátko po tom, čo 23. novembra 2015 prijala oznámenie, že na zastávke električiek na Námestí svätého Františka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa nachádza podozrivý muž potretý fekáliami. Hliadka hodnovernosť oznámenie preverila a muža do niekoľkých  minút predviedla na policajné oddelenie. "Obvinený sa ku dnešnému dňu nachádza vo väzbe," uzavrel Šúrek.

Viac o téme: VýkalyFekálny fantóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu