Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hromadná nehoda na D1: Horí dodávka, diaľnica je neprejazdná

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

TRNAVA - Hromadná nehoda sa stala krátko pred pol štvrtou na diaľnici D1 v smere z Trnavy do Bratislavy. Na mieste sú všetky záchranné zložky, horí dodávkové auto. Cesta je neprajazdná.

Na diaľnici D1 sa v smere z Trnavy do Bratislavy pri Zelenči stala hromadná dopravná nehoda. "Môžem potvrdiť, že na diaľnici D1 došlo k dopravnej nehode," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. Na mieste zasahujú hasiči, horí dodávkové auto. Podľa informácií Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa zrazili dva kamióny, dve osobné autá a jedna dodávka, ktorá začala horieť.

Aktuálne prebieha aj zásah záchranárov. "Aktuálne sme ošetrili jednu zranenú osobu," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Na mieste momentálne zasahuje desať hasičov. Hromadná nehoda sa stala na 41 km diaľnice D1 v smere z Trnavy do Bratislavy pri Zelenči. "Pri dopravnej nehode sa zrazili dva kamióny, dve osobné motorové vozidlá a jedna dodávka, ktorá začala horieť. Hasiči požiar do niekoľkých minút uhasili, momentálne asistujú pracovníkom záchrannej zdravotnej služby," informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Štyri nehody na diaľnici D1

Na 41. kilometri sa zrazilo auto s dodávkou. Tá následne vyhorela, jej vodič utrpel stredne závažné poranenie. O kúsok ďalej sa zrazilo osobné auto s dodávkou typu Mercedes, tam policajti neevidujú žiadne zranenia. O dva kilometre ďalej sa skrížili dve nákladné vozidlá. A štvrtá nehoda sa stala na ceste z R1 na D1, kde sa zrazili tri osobné autá, informovala Topky hovorkyňa polície Kredatusová.


Diaľnica je neprejazdná, dopravu riadi polícia.

Polícia prosí vodičov, aby si dávali na cestách pozor! Je veľká hmla, ktorá komplikuje dopravnú situáciu.

Viac o téme: NehodaPožiarDiaľnicaHoríDodávkaD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu