Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragédia v petržalskom Auparku: Chlapec zahynul po páde zo strechy!

Foto z miesta tragédie. Zobraziť galériu (9)
Foto z miesta tragédie. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Návštevníci obchodného centra Aupark zažili skutočné minúty hrôzy. Zo strechy centra podľa našich informácií skočil približne 12-ročný chlapec, ktorý zraneniam na mieste podľahol. Napriek snahe o jeho oživenie, záchranári museli konštatovať smrť. Polícia už vo veci začala trestné stíhanie.

"Dnes v čase krátko po 14.30 h sme prijali oznámenie o náleze nehybného tela maloletej osoby v blízkosti kruhového objazdu za nákupným centrom na Einsteinovej ulici v Bratislave. Oznámenie hliadka Policajného zboru preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Na mieste sa nachádzali pracovníci RZP, ktorým sa napriek snahe maloletú osobu oživiť nepodarilo," informovala Topky hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Lucia Miháliková.

Polícia ohradila miesto, kam
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TASR)

Ako sa ukázalo, chlapec mal podľahnúť zraneniam ktoré nastali následkom pádu zo strechy obchodného centra. "Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ PZ trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnila Mihalíková. Telo chlapca si všimli aj návštevníci obchodného centra po 14.30 h.

Tragédia v petržalskom Auparku:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: topky)

"Pri Auparku leží telo, keď som išla okolo, už bolo prikryté alobalom," napísala nám čitateľka Topiek. Tragédiu nám potvrdil už aj hovorca záchranárov Boris Chmel: "Zranenia boli nezlúčiteľné so životom." Podľa našich informácií skočil zo strechy, nevie sa presne z akého miesta.

Tragédia v petržalskom Auparku:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: topky)

 

Viac o téme: ChlapecSmrťAuparkSkok zo strechy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu