Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia v Bratislave: Martin (36) vrazil na priechode do manželov (†61, 69), neprežili

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Veľké nešťastie postihlo manželov v Bratislave. Na priechode pre chodcov do nich v rýchlosti narazil Martin na Honde. Žena (†61) zomrela na mieste, manžel (†69) o niekoľko hodín v nemocnici.

Tragédia sa stala včera krátko pred 17-tou hodinou v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice na križovatke ulíc Svornosti a Šamorínska. Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová, z vykonaného vyšetrovania vyplýva, že k stretu dvoch chodcov a Hondy CR-V s bratislavským evidenčným číslom došlo na priechode pre chodcov bez svetelnej signalizácie.

Na mieste zasahovali do niekľokých minút od oznámenia privolaní záchranári. "Muža sme s viacnásobnými poraneniami celého tela previezli v kritickom stave do nemocnice na Kramároch. Žena, žiaľ, zraneniam na mieste podľahla," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. V nemocnici, žiaľ, na následky zranení zomrel aj muž.

"Výsledok vykonanej dychovej skúšky bol u 36-ročného vodiča z Bratislavy negatívny, ten z nehody vyviazol bez zranení," uviedla Kurucová. Vyšetrovateľ už vzniesol 36-ročnému vodičovi Martinovi z Bratislavy obvinenie z prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaSmrťZrážkaMŕtvolyManželiaPodunajské Biskupice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu