Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polícia objasnila brutálnu vraždu: Milenecký trojuholník kvôli Oľge (41)

Kriminalisti zaisťujú stopy Zobraziť galériu (2)
Kriminalisti zaisťujú stopy (Zdroj: foto: tv markíza)

MALACKY - Bratislavským kriminalistom sa naskytol otrasný pohľad. Ešte minulý týždeň boli privolaný k bezvládnemu mužovi. Rany na tele obete naznačovali, že išlo o násilnú trestnú činnosť. Policajti za krátko od nájdenia mŕtvoly páchateľa brutálnej vraždy vypátrali, posadili do cely a obvinili. Motív zatiaľ nie je jednoznačný, no mohlo ísť o milostný trojuholník.

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, telo 39-ročného muža z okresu Galanta bez známok života s bodno-reznými poraneniami našli policajti 19. novembra na odpočívadle pri obci Pernek v okrese Malacky v smere na Pezinskú Babu. Následne zadržali podozrivého Jána, ako aj zbrane, ktorými bol otrasný skutok spáchaný.

Ján C. zo seneckého okresu už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Upozornenie. Záber nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Polícia objasnila brutálnu vraždu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Vyšetrovateľ na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vzniesol obvinenie aj 41-ročnej Oľge K. z Bratislavy z prečinu nadržovanie. "Podľa doposiaľ vykonaných vyšetrovacích úkonov mala obvinená na požiadanie 35-ročného Jána C. z okresu Senec, ktorý v tomto prípade už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy, svojim konaním úmyselne umožniť, aby unikal trestnému stíhaniu," opísala Mihalíková a doplnila, že 16. novembra vo večerných hodinách mala Oľga upratovať vnútorné priestory jedného z rodinných domov v okrese Senec, kde malo dôjsť k usmrteniu 39-ročného muža. "Po naložení tela poškodeného do osobného motorového vozidla mala obvinená spoločne s obvineným Jánom C. telo odviesť na odpočívadlo Altánok, ktorý sa nachádza vo vzdialenosti 2,1 km od obce Pernek smerom na Pezinskú babu," dodala policajná hovorkyňa.

Ako informovala televízia Markíza, malo ísť o milostný trojuholník. Zavraždený sa rozvádzal s manželkou Oľgou. Ona mala mať k Jánovi blízko, boli milenci. Vrah išiel na istotu, mieril na krk a hlavu. Telo potom našli pohodené medzi pneumatikami.

Vyšetrovateľ na obvinenú zároveň spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na jej vzatie do vyšetrovacej väzby. Obvinená na rozhodnutie sudcu čaká v cele policajného zaistenia. Ak jej vinu dokážu, hrozí jej trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac o téme: VraždaKriminalistiPolícia Pezinská Baba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu