Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Martina (24), ktorý priznal výkalové útoky: Vieme, ako to celé začalo, incident z toaliet!

Zdrvená rodina Zobraziť galériu (3)
Zdrvená rodina (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Ženy si konečne vydýchli. V rukách polície skončil obávaný fekálny fantóm, ktorý útočil nechutným spôsobom. O čudesnom správaní 24-ročného Martina Macka jeho najbližší netušili. Po tom, čo sa dozvedeli šokujúcu správu, ostali zdrvení. Topky zistili podrobnosti, ktoré nasvedčujú tomu, že v súvislosti s výkalmi čelil nepríjemnostiam už v minulosti, ešte pred útokmi na ženy.

Podľa našich informácii čelil Martin už v minulosti incidentu s fekáliami. Ako sa Topkám podarilo zistiť, bol spájaný s prípadom rozotretých výkalov na mužských toaletách. Zisťovanie vinníka vtedy ukázalo práve na Martina, o čom boli aj dôkazy. Keďže však nešlo o závažné previnenie, bolo to riešené dohovorom zo strany kompetentných.

Martin sprevádzal otca aj v prezidentskom paláci, keď ho hlava štátu povyšovala do hodnosti generála.
Zobraziť galériu (3)
Martin sprevádzal otca aj v prezidentskom paláci, keď ho hlava štátu povyšovala do hodnosti generála.  (Zdroj: Foto: MOSR)

Rodina je zdrvená

Martin žije v byte so svojou sestrou. Ako informovala televízia Joj, s dievčatami neudržiaval dlhodobé vzťahy, skôr kratšie a aktuálne partnerku nemal. Jeho otec, 2. zástupca náčelníka Generálneho štábu ozbrojených síl SR Pavel Macko sa vyjadril, že momentálne prežívajú najťažšie obdobie svojho života a podobný nepríjemný pocit by nepriali nikomu. Ako správny muž sa aj napriek nelichotivej situácii za správanie svojho syna ospravedlnil, no doplnil, že Martin je dospelý a za svoje konanie bude niesť následky.

 

FOTO Martina (24), ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: MOSR)

Priebeh Martinovho zadržania

Na dolapení muža, ktorý v uliciach mesta terorizoval ženy, policajti intenzívne pracovali. O podozrivom prijali oznámenie v pondelok večer. Žena nahlásila, že na zastávke električiek na Námestí svätého Františka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves je podozrivý muž potretý fekáliami. Muži zákona neváhali a do desiatich minút podozrivého vypátrali a na nasledujúcej zastávke zadržali. Bol opitý, špinavý a zapáchal. Posadili ho do policajnej cely, kde mladík vytriezvel.

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová, tri poškodené ženy v podozrivom jednoznačne spoznali muža, ktorý na ne mal zaútočiť fekáliami. U Martina vykonali policajti domovú prehliadku a vykonali konfrontáciu medzi ním a poškodenou. Mladík sa nakoniec k nechutným útokom priznal.

Neštandardný postup

Vyšetrovateľ vzniesol Martinovi z Bratislavy obvinenie v súčasnosti z celkom šiestich prípadov prečinu výtržníctva. Prokurátor už podal návrh na vzatie obvineného do väzby. Sudca pre prípravné konanie bude o tomto návrhu rozhodovať už dnes podvečer. Zvolil ale neštandardný postup a za obvineným príde do cely policajného zadržania. Rozhodne o tom, či Martina budú stíhať na slobode alebo vo väzbe. V prípade, že mu vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky. V prípade, že súdni znalci Martina označia za chorého, navrhnú mu ochranné liečenie.

Martin čelí obvineniu z prečinov výtržníctva spáchaných:

- dňa 13. apríla v električke MHD č. 4 na trase v smere z centra mesta do mestskej časti Dúbravka za zastávkou Nad Lúčkami,

- dňa 4. mája na Svrčej ulici v Karlovej Vsi,

- dňa 24. mája na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka, 

- dňa 28. júla na zastávke električiek s názvom Nad Lúčkami v smere do centra mesta v Karlovej Vsi,

- dňa 30. októbra na električkovej zastávke s názvom Segnerova v Karlovej Vsi,

- dňa 25. októbra na Záhradníckej ulici v bratislavskom Ružinove.

 

Viac o téme: PáchateľFantómVýkalyExkrementy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu