Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škandál v Košiciach, Paškovi synovci vyčíňali po párty: FOTO Spoveď doráňanej Zuzany (21)

Traja bratia Paškovci sa pustili do bitky s Jánom a jeho priateľkou Zuzanou Zobraziť galériu (6)
Traja bratia Paškovci sa pustili do bitky s Jánom a jeho priateľkou Zuzanou (Zdroj: Foto: mik)

KOŠICE - Metropolou východu otriasa poriadny škandál. Traja bratia, ktorí sú synovcami bývalého predsedu Národnej rady SR Pavla Pašku, majú na polícii čo vysvetľovať. V nedeľu skoro ráno boli v Košiciach účastníkmi pouličnej hádky a následnej škaredej bitky. Pre Topky prehovoril Ján s priateľkou Zuzanou, ktorých podľa ich slov, prominentní bratia surovo napadli.

Bitka sa strhla v centre Košíc pred pizzeriou. So Zuzanou sme sa stretli v utorok dopoludnia pred košickou nemocnicou. Na krku mala ortopedický golier a prehovorila o osudnom skorom nedeľňajšom ráne. "Išli sme z diskotéky, lebo moja teta oslavovala narodeniny a stavili sme sa na pizzu. Vyšla som vonku z pizzerie a môj priateľ ešte platil. Vtedy ku mne prišli títo páni a začali do mňa skákať," opísala prvé okamihy Zuzana.

Napadnutá Zuzana
Zobraziť galériu (6)
Napadnutá Zuzana  (Zdroj: Foto: mik)

Bratia boli vulgárni, mali obscénne návrhy

V opise nepríjemného zážitku Zuzana pokračovala: "Že akú mám sukňu, aký mám kabát a mali vyslovene vulgárne reči, že ako to mám rada. Dostala som z nich strach. Vtedy prišiel môj priateľ, na ktorého som zavolala a jedného z nich odo mňa odstrčil. Spolu však spadli na zem. Vtedy prišli jeho dvaja bratia a začali do môjho priateľa kopať hlava – nehlava. Vtedy prišiel môj ujo, ktorý chcel priateľa odtiahnúť, ale zaútočili i naňho. Dokonca kopance schytal od nich aj vlastný brat...," doplnila žena a v opise pokračovala: "Ujo chcel odísť po štvornožky k Tesco, ale opäť ho obkľúčili a bili. Našťastie, prišla hliadka polície so zapnutými majákmi a tí nás zachránili." Ako Zuzana ďalej opísala, ranu do hlavy utŕžila len kvôli tomu, že chcela priateľa vytiahnúť z kĺbka bijúcich sa: "Nestihla som to, lebo jeden z nich mi dal bombu do tváre a ja som hlavou udrela do stĺpu. Mám silný otras mozgu a narazenú krčnú chrbticu. Zranená je aj moja teta, ktorá sa snažila chrániť ujovu hlavu tak, že ho chytila a myslela si, že keďže je žena, tak ju ušetria. Vôbec nie, aj ju udreli." Zuzana potvrdila, že bratov Paškovcov dovtedy nepoznala a netuší, kto vlastne sú. "Je pravdou, že už v aute, keď ich brali policajti, vykrikovali, či vedia, kto oni sú," doplnila.

Škandál v Košiciach, Paškovi
 (Zdroj: Foto: vacula)

Zuzanu po incidente hospitalizovali v nemocnici. Priateľ Ján, ujo a teta boli ošetrení ambulantne. Pár už podal na útočníkov trestné oznámenie.


Prečítajte si aj:

Oslava Paškovcov v centre Košíc sa zmenila v krvavú bitku: Tĺkli aj ženu


Chránil priateľku: Máme sa báť?

Slová ženy potvrdil jej priateľ Ján. "Išiel som chrániť svoju priateľku. Ja som len naňho siahol, on spadol na zem a v sekunde tam boli jeho bratia a začali nás biť až do príchodu hliadky, ktorá tam išla náhodou. Nikto ju nevolal. Po bitke mám zranenia na hlave, nakopli mi obličku a mám v moči krv. Som na PN-ke," opísal Ján.

Ján s priateľkou
Zobraziť galériu (6)
Ján s priateľkou  (Zdroj: Foto: mik)

Všetkých troch bratov Paškovcov polícia zadržala a posadila do cely predbežného zadržania. Samotný Ján verí v spravodlivosť a nebojí sa, že by tento incident nemal byť pravdivo vyšetrený. Ako povedal, odplaty klanu Paškovcov sa nebojí. "Povedzte, mám sa báť? Funguje Slovensko tak, že sa mám báť ísť von? Je kamerový záznam a tam je všetko vidieť. Ja som bránil svoju priateľku a mňa nezaujímalo, či je on Paška alebo prezident," povedal odhodlane Ján.

Martin Paška
Zobraziť galériu (6)
Martin Paška  (Zdroj: Foto: vacula)

Paškovci bránili brata

"Bránili sme brata. Po oslave, keď sme čakali na taxík, bol brat bezdôvodne od chrbta napadnutý mladým chlapcom. Obaja spadli na zem. Bránili sme brata, za tým si stojím, to je úplne prirodzená vec. Strhla sa trma vrma, lietali tam nejaké facky, údery, celé to trvalo iba chvíľku, prišla polícia a bol koniec. Útočníka vôbec nepoznáme," opísal situáciu Martin Paška  a doplnil, že vysvetliť motív Jánovho konania si s bratmi nevie. "Večer sme prešli niekoľko podnikov, všade sme sa správali slušne, čo vám môže potvrdiť miliarda ľudí, ktorí nás stretli. Celý ten incident nás mrzí, každé zranenie. Aj to, ako sa to prezentuje. Bola to súkromná oslava. Chceme, aby to polícia vyšetrila, my nemáme čo skrývať. Trestné oznámenie sme nepodali, ale uvažujeme o tom. Ja a starší brat máme mierne zranenia," dodal Paška.

Incident sa odohral pred košickým podnikom
Zobraziť galériu (6)
Incident sa odohral pred košickým podnikom  (Zdroj: Foto: mik)

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach v danej veci začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva a aj v súčasnej dobe vykonáva vyšetrovacie úkony, ktoré sú potrebné na rozhodnutie o ďalšom postupe, informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

 

 

Viac o téme: HádkaBitkaBratiaSynovciKošicePaškovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu