Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nové fakty o úchylných útokoch v Bratislave: Po hovn*manovi aj masturbátor, chytili ho pri čine

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Ľady sa pohli. Bratislavskí policajti včera predpoludním zadržali 24-ročného Erika, ktorý sa na verejnosti prezentoval nechutným spôsobom. Na miestach verejne prístupných si stiahol nohavice a pred ženami masturboval. V súvislosti s pátraním po inom mužovi, ktorý útočí v uliciach Bratislavy výkalmi, sa nám do redakcie ozvalo mnoho žien. Niektoré opísali, že neznámy muž na nich síce exkrementmi neútočil, no vyčíňal iným obscénnym spôsobom.

Z medializovaných informácií a na základe policajnej spolupráce je teda jasné, že v uliciach hlavného mesta sa doteraz pohybovali najmenej dvaja neznámi páchatelia, ktorí na ženy útočili nechutnými spôsobmi. Po myzofilovi polícia stále pátra, druhého už posadila do cely. 

Bratislavskí policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky mali včera plné ruky práce. Zasahovali v uliciach mesta po tom, čo istá žena zavolala na linku 158 s tým, že v električke spozorovala muža, ktorý si stiahol nohavice a masturboval. Vďaka rýchlej policajnej reakcii a spolupráci muži zákona včera krátko predpoludním obmedzili na osobnej slobode muža podozrivého z prečinu výtržníctva.

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová, včera v priestoroch električky linky č.1, počas cesty zo zastávky Hlavná stanica na Kollárovo námestie v Bratislave si mal už obvinený muž pred zrakom cestujúcej ženy stiahnuť nohavice, spodné prádlo a následne začať masturbovať. Duchaprítomná mladá žena ihneď kontaktovala políciu na linku 158.

"Po obmedzení osobnej slobody a následnej eskorte podozrivého muža policajti vykonali potrebné procesné úkony a následne na podklade zabezpečenej dôkaznej situácie poverený príslušník z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I vzniesol obvinenie 24-ročnému Erikovi P. z Bratislavy," doplnila Kurucová. 

Obvinený Erik sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia, poverený príslušník PZ už spracoval podnet k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Prípady, ktoré opísali čitateľky

Po myzofilovi, ktorý útočí v ulicach mesta výkalmi, polícia naďalej pátra. V mylnom domnení, že ide o jednu a tú istú osobu, sa nám ozvali čitateľky s tým, že aj na nich útočil tento muž. Podľa všetkého niektoré dámy už môžu byť pokojné, pretože úchylák, ktorý ich napadol, je už v rukách polície. Prinášame príbehy, ktoré samy prežili.  

"Mňa napadol minulú sobotu na Šancovej ulici, keď som vychádzala z požičovne Oscar DVD. Auto som mala zaparkované pred požičovňou. Keď som sa zo strany cesty chcela priblížiť k mojím predným dverám auta, zbadala som pred sebou prikrčeného muža, mysliac si, že vystupuje z auta predo mnou," začala s opisom svojho nepríjemného zážitku poškodená čitateľka a pokračovala: "Odrazu som zbadala, že si rozkrok zakrýva bielym mobilom a v tom mi došlo, že ide o sexuálneho devianta. Rýchlo som sa otočila a rozutekala sa. Snažil sa ma zozadu pritlačiť k autu, rukou sa mi podarilo odhodiť ho, ale stihol ma omočiť." Čitateľka doplnila, že prípad nahlásila na polícii až po tom, čo si prečítala náš článok. 

Nechutnosti sa stali aj ďalšej žene v uliciach hlavného mesta. "Asi pred dvoma týzdňami som išla večer s kamarátkou z Obchodnej ulice smerom na Račianske mýto a keď sme prechádzali cez prechod pri Vazovovej, zozadu sa k nám priblížil neznámy muž. Prišiel tak potichu, že sme ani nemali poňatia, že išiel za nami. Bol iba pár centimetrov od nás. Potom som si všimla, že má rozopnuté nohavice a že s "tým" trasie. Začali sme utekať, on sa iba smial. Kamarátka mi potom povedala, že má mokrú nohu," opísala čitateľka svoj nepríjemný zážitok a doplnila, že niečo podobné sa stalo aj jej známej, keď išla v električke pri Blumentáli.

Polícia preveruje aj iné prípady

"V súvislosti s osobou obvineného policajti momentálne intenzívne vykonávajú potrebné úkony k preukázaniu ďalšej trestnej činnosti obdobného charakteru, ktorá bola spáchaná v minulosti," zdôraznila bratislavská hovorkyňa.

Skvelá spolupráca

V tomto prípade sa muža podarilo policajtom zadržať ihneď po čine vďaka rozvahe a rýchlej reakcii mladej ženy, za čo jej polícia vyjadruje poďakovanie. Zároveň podotýka, že pri každom páchaní protiprávneho konania je rýchla a bezodkladná reakcia občanov pre políciu veľkým prínosom, nakoľko pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku je ďaleko vyššia, ako v prípadoch, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine.

 

 

Viac o téme: ElektričkaPáchateľMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu