Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Brutálna vražda v Polomke: Ján (43) zabíjal kuchynským nožom kvôli sexu

Vražda v Polomke Zobraziť galériu (5)
Vražda v Polomke (Zdroj: PZ)

POLOMKA – Vraždu 50-ročnej ženy, ktorá sa stala v noci zo stredy na štvrtok v okrese Brezno, spáchal podľa polície s veľkou pravdepodobnosťou 43-ročný Ján P. z Telgártu v okrese Brezno, pričom podľa doterajšieho vyšetrovania išlo zrejme o vraždu so sexuálnym motívom.

Na dnešnej tlačovej besede to uviedol zástupca banskobystrického krajského policajného riaditeľa Štefan Šurka s tým, že podozrivého zadržali ešte vo štvrtok o 13:00 v Banskej Bystrici. Mal pri sebe kuchynský nôž, ktorý je pravdepodobne vražednou zbraňou. Šurka predpokladá, že voči podozrivému vznesú obvinie ešte dnes. Podajú aj návrh na jeho vzatie do väzby, a to z dôvodu zabráneniu jeho úteku a tiež z dôvodu hrozby, že by pokračoval v trestnej činnosti.

Vražda v Polomke
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ)

Vražda, ktorú polícii nahlásili vo štvrtok krátko pred 5:30, sa stala pravdepodobne ešte v stredu po 21:30. Ženu vracajúcu sa domov páchateľ usmrtil na chodníku v obci bodno-reznými ranami. Podozrivý sa vPolomke zdržiaval dlhší čas a podľa zistení polície v ten večer prenasledoval aj iné ženy, zrejme hľadajúc obeť. Podozrivý bol v minulosti súdne trestaný za marenie výkonu úradného rozhodnutia.

Viac o téme: Polomka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu