Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pri Liptovskej Mare zasahoval vrtuľník: Chlapčeka (4) nemeckých dovolenkárov zrazilo auto

Chlapček zrejme pri prechode cesty nedal pozor.
Chlapček zrejme pri prechode cesty nedal pozor. (Zdroj: michalpaska.sk)

LIPTOVSKÝ TRNOVEC – Nepríjemnú nehodu riešili v utorok okolo obeda liptovskí záchranári. Iba štvorročného chlapčeka z Nemecka zrazilo auto, záchranári z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ho musel transportovať do nemocnice v Banskej Bystrici. Chlapček, ktorý zrejme neopatrne prebiehal cez cestu, má početné odreniny a podozrenie na vážne poranenie panvy.

"V Liptovskom Trnovci dnes predpoludním utrpelo úraz len 4-ročné dieťa z Nemecka, ktoré v blízkosti autocampingu pri Liptovskej Mare zrazilo osobné auto," informovala Topky hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Turočeková. Dieťa bolo na dovolenke s rodičmi, spoločne sa ešte pred obedom vybrali na prechádzku k Liptovskej Mare, aby sa pokochali slovenskou prírodou.

"Pri prílete lekára na miesto bol chlapec pri vedomí, mal viaceré odreniny a podozrenie na poranenie panvy. Lekár leteckých záchranárov mu na mieste poskytol neodkladné ošetrenie," doplnila Turočeková. Chlapčeka potom naložili do vrtuľníka a spolu s mamou ho previezli do Detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici, kde sa uvidí, aké vážne sú jeho zranenia.

* AKTUÁLNE * Verme, že bude v poriadku!

Posted by Mikulášske Krimi on 4. august 2015
Viac o téme: NemocnicaZáchranná službaVrtuľník Zrazené dieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu