Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Podivná smrť v Trnave: Majka (†17) odpadla pri odchode zo školy, zomrela v otcovom náručí!

Majka skolabovala cestou zo školy Zobraziť galériu (2)
Majka skolabovala cestou zo školy (Zdroj: Foto: SOŠ Trnava)

TRNAVA - Obrovská tragédia sa stala minulý týždeň v Trnave. 17-ročná Majka vychádzala po vyučovaní zo školy, keď odrazu skolabovala. V otcovom náručí a pred očami spolužiakov vydýchla naposledy.

Ako každé popoludnie aj v osudný deň prišiel pre svoju dcéru ku škole otec. Majka z obce Dolné Orešany v Trnavskom okrese vyšla z budovy, no odrazu jej prišlo nevoľno. Spadla na zem. Otec jej bežal naproti, dievčina sa ešte pozbierala a zo všetkých síl sa postavila, no nato spadla opäť. Skolabovala pred očami spolužiakov a milovaného ocka. Na miesto dorazili okamžite privolaní záchranári. "Dievčinu sme sa pokúšali oživiť približne hodinu, žiaľ, neúspešne," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Majka zomrela nečakane, bol to pre všetkých šok. Podľa výsledkov pitvy dostala pľúcnu embóliu. Študovala na Strednej odbornej škole poľnohospodárskej v Trnave, chodila do tretieho ročníka. Bola tichou, no veľmi šikovnou a inteligentnou žiačkou. Medzi spolužiakmi, ako aj učiteľmi bola obľúbenou. V škole na Majku ako na tiché a skromné dievča s úctou spomínajú a zapaľujú sviečky.

Podivná smrť v Trnave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: SOŠ Trnava)

Chcela byť veterinárkou, pretože od malička milovala zvieratká. Z jej skorého odchodu sa nešťastná rodina, kamaráti, ani známi nedokážu spamätať. Pre všetkých je to obrovská tragédia, ktorú nikto nečakal. Majka nebola vážne chorá, rovnako na nej nebolo badať, že pociťuje akékoľvek ťažkosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu