Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opití mladíci sa zabávali nezvyčajným spôsobom: Rozbíjali autá, hrozia im tri roky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLVA - Dvaja opití mladíci z Bratislavy sa v noci na dnes zabávali rozbíjaním áut na parkoviskách. Poškodili spolu viac ako 20 vozidiel na viacerých bratislavských parkoviskách. Celková škoda je vo výške 965 eur. Polícia ich už obvinila. Hrozí im až trojročné väzenie. O prípade informoval dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Obvinenými sú 22-ročný Mário a 22-ročný Martin z Bratislavy. Autá poškodzovali po polnoci. Políciu na to upozornilo hlásenie na linke 158. Podozrivých mladíkov chytila v priestoroch vchodu do jedného z obytných domov.

"Mladíci boli zjavne pod vplyvom alkoholu a mali odreniny na oboch stranách rúk, rovnako mali ruky znečistené od krvi a od zeme," opísal policajný hovorca. Mladých Bratislavčanov eskortovali na políciu. "Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV obvinenie," doplnil Szeiff s tým, že ak bude mladíkom preukázaná vina, hrozí im trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu