Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zdrvujúca správa pre nešťastných rodičov: Vieme, čo sa stalo s nezvestnou Viktóriou (†16)!

Nebohá Viktória Zobraziť galériu (3)
Nebohá Viktória (Zdroj: Foto: Facebook)

NITRA - Rodičia od októbra nezvestnej Viktórie (†16) sa dozvedeli najzdrvujúcejšiu správu. Začiatkom februára tohto roka vyplavil Váh jej bezvládne telo. Najbližší sa z tragédie nedokážu spamätať.

"Dňa 5. februára o 10.30 hodine v Komárne na rieke Váh medzi dvoma hausbótmi bolo nájdené telo ženského pohlavia," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová. Nájdené telo previezli na skúmanie, ktoré odhalilo krutú pravdu. "Na základe vykonaného skúmania a porovnávania DNA bolo telo stotožnené s nezvestnou Viktóriou," doplnila Bruchterová. 

Zdrvujúca správa pre nešťastných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Viktória bola nezvestná od 30.októbra 2014. Chodila do prvého ročníka na strednú školu, študovala  v odbore kuchár - čašník. V osudný večer sa išla zabaviť s kamarátkou. V podniku sa k nim pridali ďalší kamaráti, medzi nimi bol aj Róbert. Posledný, s kým komunikovala prostredníctvom facebooku, bol práve on. V noci sa rozlúčili a Viktória povedala, že ide domov. Tam už, žiaľ, nedošla.

Róbert sa jej vybral naproti. Býval neďaleko mosta, ktorý premosťoval rieku Váh. Po ňom išla aj dievčina. Na moste zbadal už len pohodenú kabelku, mobil a opasok. Začul akýsi krik a následné čľupnutie.


Prečítajte si aj

Polícia pátra po Viktórii (16): Napísala priateľovi a skočila z mosta!

Od otca Ľudmily pýtali 12 tisíc eur za informácie o nezvestnej dcére: Zatkli ich!


Na linke operačného strediska prijali o druhej v noci oznámenie, že do Váhu malo skočiť dievča. Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky a záchranárske zložky. Viktóriu naposledy videli zabávať sa s kamarátmi. Podľa známych nemala s nikým žiadne problémy. 

Nezvestná Ľudmila Klementová
Zobraziť galériu (3)
Nezvestná Ľudmila Klementová  (Zdroj: FB)

Ľudmila je stále nezvestná

Polícia naďalej žiada o pomoc pri pátraní po 21-ročnej Ľudmile Klementovej z Dobšinej. Študentka odišla 24. októbra 2014 pred polnocou z baru v Nitre, odvtedy je nezvestná.

Ľudmila je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má rovné čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu koženú bundu, čierne minišaty na ramienka, hnedé silonky, na ktorých mala čierne podkolienky. Obuté mala hnedé šnurovacie topánky po členky. Polícia žiada všetkých, ktorí s nezvestnou hovorili alebo ju videli, aby to oznámili na ktoromkoľvek oddelení polície alebo na linke 158.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu