Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hľadá sa redaktor Hospodárskych novín: Odišiel, nikto o ňom viac nepočul, pomôžte ho nájsť

Miroslav Pejko Zobraziť galériu (4)
Miroslav Pejko (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Rodina, priatelia, ale aj kolegovia Miroslava Pejka sú v strachu. Ešte minulý týždeň v utorok odišiel a od vtedy o ňom nikto nepočul. Redaktor Hospodárskych novín zmizol, nikto nevie, kde sa môže nachádzať. Ak ste ho videli, kontaktujte políciu.

"Od utorka 17. 3. 2015 sa nevieme skontaktovať s našim kamarátom Miroslavom Pejkom. Z bytu na Železničiarskej ulici odišiel okolo 13-tej hodiny bez mobilu a dokladov, ľahko oblečený," zverejnila na sociálnej sieti novinárova kamarátka Zuzana Hudáková.

Hľadá sa redaktor Hospodárskych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Doplnila jeho popis a vyslovila žiadosť o pomoc pri pátraní. "Miroslav Pejko má 29 rokov. Je nízky, štíhlej postavy a má výrazné ryšavé vlasy. Oblečené má modré nohavice, tenký sveter a zelené tenisky. Ak ste ho videli alebo viete, kde by mohol byť, prosím kontaktujte Zuzana Hudáková, Milan Šimák , Matúš Slovák, Peter Malicher, alebo políciu na čísle 158!!!"

Hľadá sa redaktor Hospodárskych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Hľadá sa redaktor Hospodárskych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 27-ročnom Miroslavovi Pejkovi, nar. 29.03.1987, trv. bytom Banská Bystrica," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Popis nezvestného   

Miroslav je približne 160 cm vysoký, štíhlej postavy, má ryšavé vlasy, bledú pokožku, na tvári má pehy a oči má zelenej farby. 

Zuzana videla naposledy Miroslava v utorok v práci, odkiaľ odišiel domov. Spojil sa s ňou prostredníctvom sociálnej siete a následne opustil byt. Ešte ho videli v stredu okolo obeda pri Kava bare, a to je posledná stopa, povedala pre Medialne.sk. Miroslav pracuje v Hospodárskych novinách ako editor a redaktor od roku 2012.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, oznámte na známe číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu