Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Tragická nehoda v Ružomberku: Po náraze do stĺpa zomrel vodič Daniel (†26)!

Tragédia v Ružomberku Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Ružomberku (Zdroj: Foto: polícia)

RUŽOMBEROK - Dnes krátko predpoludním sa stala tragická dopravná nehode na ceste I/18 v Ružomberku. Daniel (†26) šoféroval Audi 100 smerom od Liptovského Mikuláša na Žilinu. Prudko narazil do stĺpa, žiaľ, neprežil.

"Vodič počas jazdy pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke stratil kontrolu nad vozidlom, prešiel do protismeru a narazil do stĺpa verejného osvetlenia," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. 

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto dorazili krátko po ohlásení privolaní záchranári. "V sanitke sme oživovali 26-ročného muža, žiaľ, podľahol svojim zraneniam. Jeden muž sa pri nehode zranil ťažko, previezli sme ho do nemocnice v Ružomberku. Ďalší dvaja sa zranili ľahko," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

S Danielom, ktorý býval v Ružomberku, boli teda v aute ďalší traja mladíci vo veku 19 a 20 rokov. Vyšetrovanie nehody prevzal na mieste vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví, doplnila Balogová. Okolnosti tragédie naďalej vyšetruje polícia v Ružomberku.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu