Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Potýčka medzi vodičmi luxusných áut v Bratislave: Bývalý policajt na bentley zbil Taliana

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: podkapotou.sk)

BRATISLAVA - Manželka Taliana, ktorý sa dostal do potýčky s bývalým policajtom na Bentley, je rozhorčená z postupu polície. Po incidente ju nechali čakať s dvoma malými deťmi na policajnej stanici. Tvrdí, že za Ľubomírom prišli na políciu kamaráti, ktorí dávali najavo, že sú tam doma. Verzie oboch mužov sa však líšia.

V utorok podvečer usádzal Talian Alberto svoje deti do BMW-čka. Na ceste za ním stál na luxusnom Bentley bývalý policajt Ľubomír. Zrejme stratil trpezlivosť, vystúpil z auta a Talianovi zasadil päsťou ranu do tváre. Ako je uvedené v lekárskej správe, rozbil mu ústa.

Podľa polície Albert následne so svojím BMW-čkom niekoľko krát narazil do zadnej a prednej časti Bentley. Spôsobil tak celkovú škodu vo výške prevyšujúcej 266 eur. Ako informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, už začali stíhanie za výtržníctvo a poškodzovanie cudzej veci. Oboch účastníkov incidentu predviedli na políciu, aby mužov vypočuli.  

O celej situácii rozpovedala Albertova manželka Petra, ktorá zostala v šoku. Ako informuje Denník N, na sociálnej sieti opísala, že jej manžel do druhého auta nenarazil. Usiloval sa mu len zabrániť ujsť, keď začala hlasno kričať, aby niekto privolal políciu. Do toho plakalo vystrašené dieťa.

Obaja muži sa ocitli na policajnej stanici. Na Petrino veľké prekvapenie, za Ľubomírom do pár minút prišlo na stanicu niekoľko policajtov, ktorí dávali jasne najavo, že sa poznajú. Muži zákona jej spočiatku nechceli dovoliť manžela navštíviť, na stanici ho držali celú noc. „Bavili sa priateľsky s policajtom,“ povedala Petra o známych druhého účastníka nepríjemného incidentu. „Policajt sa ich žartom spýtal, prečo ich je tak veľa,  jeden mu odpovedal – je bohatý, tak nás je veľa.“

Na chodbe čakala Albertova manželka s dvoma malými deťmi. Okoloidúcej policajtky sa spýtala, prečo za Ľubomírom prišlo toľko chlapov. Odpovedala jej, že sú to jeho právnici. „Potom sa ma spýtala, či nepoznám pána Ľubomíra S., a ja že nie. Vypovedala som a dávala mi otázky typu: Váš manžel povedal, že pána S. kopol. Odpovedala som, že to sa nestalo a že môj muž predsa ešte nevypovedal.“

Nie je známe, ako dlho boli obaja muži na policajnej stanici, po vypočutí boli prepustení na slobodu. „Budem informovať verejnosť o problémoch cudzincov na území SR. Pomáhať im, prípadne radiť, ako postupovať proti nezmyselným postupom a usmerneniam Úradu hraničnej a cudzineckej polície,“ píše v jednom zo svojich blogov Ľubomír.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu