Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Zlodeja, ktorý kradol v nitrianskom bare: Ak ste muža spoznali, kontaktujte políciu

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení páchateľa Zobraziť galériu (4)
Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení páchateľa (Zdroj: Foto: polícia)

NITRA - Nitrianski policajti majú plné ruky práce. Pátrajú po totožnosti neznámych páchateľov. Jeden muž chcel prepadnúť predavačku v potravinách, druhý si z baru odniesol 2 300 eur.

"Polícia prijala v sobotu 21.2. 2015 oznámenie, že okolo piatej hodiny ráno došlo v herni na Podzámskej ulici v Nitre ku krádeži finančnej hotovosti. Majiteľke tak vznikla škoda za 2 300 eur," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. Poverený policajt začal trestné stíhanie pre trestný čin krádeže.

VIDEO Zlodeja, ktorý kradol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

VIDEO Zlodeja, ktorý kradol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Kamery zachytili osobu, ktorá sa v bare v čase krádeže pohybovala. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža. Informácie k totožnosti môžu občania poskytnúť na čísle 158 prípadne na najbližšom oddelení Policajného zboru.

Krádež peňazí v Nitre

Polícia hľadá muža, ktorý sa vyhrážal predavačke

V piatok 20. februára okolo deviatej hodiny dopoludnia prišiel do predajne potravín na Kasalovej ulici v Nitre neznámy zákazník. Predavačka ho obsluhovala, no odrazu ju požiadal, aby otvorila pokladňu a vydala mu celú hotovosť. "Muž svoju požiadavku viackrát zopakoval. Dokonca pritvrdil vyhrážkou, že predavačku postrelí do pleca. Tváril sa pri tom, že vo vrecku má zbraň. V tom okamihu prišiel do predajne syn majiteľky," uviedla policajná hovorkyňa a dodala, že predavačka svojho syna poprosila, aby zamkol a zavolal políciu. Podozrivý z obchodu okamžite odišiel.

Identikit podozrivého
Zobraziť galériu (4)
Identikit podozrivého  (Zdroj: Foto: polícia)

Podľa popisu svedkov ide o muža vo veku asi 45 rokov, vysokého približne 165 až 170 cm, plnoštíhlej postavy. Mal tmavohnedé prešedivelé vlasy a oválnu plnšiu tvár. Oblečenú mal bledohnedú bundu, bielu mikinu na zips s čiernym nápisom v strede a bledomodré džínsy. Hovoril po rusky alebo s ruským prízvukom.

"Podobnosť identikitu s podozrivou osobou je asi 80 percentná," dodala hovorkyňa. Vyšetrovateľ už vedie trestné stíhanie pre zločin lúpeže.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby. Informácie je možné podať polícii na čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu