Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Starenka prežila peklo: Nadávky, bitka a zničený dom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ZEMIANSKE SADY - Policajti zadržali v týchto dňoch muža na úteku, ktorý lúpežne prepadol 67-ročnú ženu zo Zemianskych Sadov. Páchateľ vo veku 46 rokov na zadnej časti domu rozbil okno a so skrutkovačom v jednej ruke a s palicou v druhej, zaútočil na ženu. Vulgárne jej nadával a bil ju po chrbte a rukách. Pod hrozbou, že ju zabije, pýtal peniaze.

Vzápätí ju prinútil, aby vyšla na poschodie domu a priniesla mu peniaze. Opísala priebeh udalostí hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. Ako uviedla, žena našla útočisko na balkóne domu, kde volala o pomoc. Susedia neboli v tomto prípade ľahostajní a privolali policajtov, ktorí ihneď zasiahli a násilníka zadržali neďaleko domu.

 "Útočník stihol žene zobrať hodinky a poničiť dom. Útokom jej spôsobil zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi dva týždne. Vyšetrovateľ ho vzápätí obvinil zo zločinu lúpeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie," konštatovala hovorkyňa. Dodala, že na základe príkazu súdu ho policajti eskortovali do výkonu väzby. Petrovi M. z okresu Zlaté Moravce, ktorý bol doposiaľ netrestaný, hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu