Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Dievčatko (8) zo Senice zažilo traumu vo výťahu: Úchylák vytiahol penis a začal onanovať!

Muž onanoval pred dievčatkom
Muž onanoval pred dievčatkom (Zdroj: Foto: TV Región)

SENICA - Poriadny šok zažilo len osemročné dievčatko zo Senice. Vchádzalo do vchodu jedného z bytových domov, no vyľakalo sa, pretože jej kroky sledoval neznámy muž. Vošiel za ňou do výťahu, vytiahol si penis a ukájal sa.

Dievčatko išlo ku svojej kamarátke ešte minulý týždeň vo štvrtok. Keď zazvonilo pri vchode a dvere sa otvorili, úchylák vošiel za ním. Okamihy sú zachytené aj na zverejnenom videu. Ako informuje televízia Región, muž vošiel s dievčatkom do výťahu. Akonáhle sa výťah pohol, chlap sa začal obnažovať.

Dievčatko zažívalo minúty hrôzy, pretože výťah údajne niekoľkokrát zastavil a úchylák ho nechcel pustiť, držal ho pri sebe. Našťastie, nakoniec sa mu podarilo uniknúť a neutrpelo žiadne zranenie.

"Išiel s ňou až do toho výťahu, už bol nachystaný, mal kúpenú bábiku. Keď nastupoval do výťahu, mal vytiahnutý pohlavný úd. Bábiku jej strklad do rúk, že je to darček. Ona od neho nič nechcela. Niekde na medziposchodí zastavil výťah, tam sa pred ňou robil. Potom dostal strach alebo sa zľakol, stlačil prízemie a utiekol preč," opísal situáciu pre televíziu otec dievčatka. Jeho dcérka vošla po incidente do bytu ku svojej kamarátke a odtiaľ zavolala svojej mamičke.

Prípadom sa zaoberá už polícia. Po mužovi pátra. Ako uviedla pre televíziu hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, neznámy je vysoký asi 180 cm, štíhlej postavy. Na hlave mal tmavomodrú šiltovku zn. Adidas, zimnú bundu tmavomodrej farby. Oblečené mal bledomodré rifle, roztrhnuté na pravom kolene, na očiach mal dioptrické okuliare, cez plece mal prevesenú čiernu tašku. Na ľavej ruke mal hodinky zlatej farby s čiernym displejom. Muž rozprával po slovensky bez prízvuku. Jeho odhadovaný vek je 40 rokov. 

Ak ste muža na záberoch spoznali, akékoľvek informácie o ňom a jeho pobyte oznámte polícii na čísle 158 alebo na najbližšom policajnom útvare.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu