Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia pátra po neznámych páchateľoch, ktorí vykradli obchod so suvenírmi

Polícia pátra po neznámych mužoch Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po neznámych mužoch (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA – Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I v súvislosti s objasňovaním prečinu krádeže v štádiu pokusu pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi a v tejto súvislosti sa na verejnosť obracajú so žiadosťou o pomoc pri stotožnení podozrivého muža na fotografiách.

Podľa doterajšieho vyšetrovania, dosiaľ neznámy páchateľ sa dňa 3. februára 2015 v čase od 18.45 hod. do 18.48 hod. pokúsil odcudziť finančnú hotovosť v predajni suvenírov na Rybárskej bráne v Bratislave. Pod zámienkou kúpy tovaru pristúpil k predavačke pri pokladni  a pokúsil sa zmocniť násilím finančnej hotovosti z pokladne ako aj peňazí, ktoré táto žena v inkriminovanom čase v rukách držala. Predavačka mu však k dokonaní krádeže zabránila, načo páchateľ z miesta ušiel na neznáme miesto.

Popis osoby, po totožnosti ktorej polícia pátra: zdanlivý vek muža je 45 až 50 rokov, strednej zavalitej postavy, mal čierne fúzy a prešedivenú bradu, väčší nos. Na hlave mal čiernu pletenú čiapku, oblečenú čiernu bundu so striebornými cvokmi, modré rifle, obuté čierne botasky s červenou čiarkou.

Polícia pátra po neznámych
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ)

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, k jej súčasnému pohybu, či pobytu, oznámte na čísle polície 158, alebo tak môžete urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu