Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pri Komárne sa zrazil kamión s autobusom plným detí: Cesta je neprejazdná!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ZZS + HZS)

KOMÁRNO - Dnes pred ôsmou hodinou ráno boli hasiči z Kolárova vyslaní k dopravnej nehode na štátnu cestu č. II/583 v katastri obce Čergov v okrese Komárno. Zrazil sa tam kamión s autobusom, v ktorom bolo približne dvadsať detí. Našťastie, nikomu sa nič nestalo.

Ako informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že dopravná nehoda sa stala medzi kamiónom a autobusom. 

"Hasiči po príchode na miesto udalosti zistili, že kamión prerazil zvodidlá a zostal skrížený na vozovke. V autobuse sa nachádzali dve desiatky detí, ktoré sa pri nehode nezranili a z miesta ich odviezli náhradným spojom," priblížila Farkasová. Hasiči sú na mieste udalosti a na havarovaných vozidlách vykonávajú protipožiarne opatrenia. Cesta je neprejazdná v oboch smeroch.

Podľa hovorkyne nitrianskych policajtov Renáty Čuhákovej k nehode došlo tak, že vodič autobusu jazdiaci v smere na Kolárovo sa snažil vyhnúť zrážke s protiidúcim nákladným autom a zišiel z cesty vpravo, kde zostal v priekope. Kamión zostal skrížený cez cestu a náves sa zviezol mimo cestu.

Premávka na ceste je odklonená po okolitých obciach. Policajti nehodu na mieste dokumentujú. Miera zavinenia bude známa z ďalšieho vyšetrovania.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu