Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Minúty hrôzy na diskotéke v Prievidzi: Lukáš sa medzi zabávajúcimi oháňal motorovou pílou!

Incident sa odohral v tomto podniku Zobraziť galériu (2)
Incident sa odohral v tomto podniku (Zdroj: foto: tv joj)

PRIEVIDZA - O poriadny rozruch sa postaral Lukáš, ktorého vyhadzovači poslali okolo piatej ráno z diskotéky preč, pretože robil neporiadok. Mladík sa ale vytočil, nahnevaný odišiel, no tvrdil, že sa čoskoro vráti. Tak aj urobil, o niekoľko minút prišiel a rozbesnený vyčíňal so zbraňou a motorovou pílou.

Lukáš robil na diskotéke rozruch a neporiadok, preto ho pracovníci SBS-ky poslali preč. "Ten človek sa začal vyhrážať, že sa ešte vráti s desiatimi chalanmi," opísal situáciu svedok pre TV Joj.

Agresívny mladík sa naozaj vrátil, z kufra vytiahol motorovú pílu a pištoľ. "Keď nás zbadal, okamžite tú motorovú pílu schytil a začal s ňou mávať," doplnil svedok. Podľa polície muž na parkovisku vykrikoval, že zabije toho, kto ho z klubu vyhodil. V rukách pri tom držal naštartovanú motorovú pílu.

Z tohto auta vybral Lukáš motorovú pílu
Zobraziť galériu (2)
Z tohto auta vybral Lukáš motorovú pílu  (Zdroj: foto: tv joj)

Muži na bráne sa besniaceho Lukáša usilovali upokojiť. Nechceli ho pustiť dnu, tušili, že by to nedopadlo dobre a niekomu by mohol ublížiť. "Na výzvy SBS-károv nereagoval a neustále držal nielen naštartovanú motorovú pílu, ale aj zbraň," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Vyhadzovači sa šialenca snažili dostať čo najďalej od zabávajúcich sa ľudí. Nakoniec sa im ho podarilo spred baru vytlačiť. Agresor s motorovou pílou odišiel na benzínovú pumpu, zamestnankyňa zavolala políciu. 

Muži zákona dorazili okamžite na miesto, Lukáša spacifikovali. Obvinili ho z nebezpečného vyhrážania, po dokázaní viny mu hrozia až tri roky. "Normálny človek nemôže túrovať motorovou pílou, zaháňať sa okolo seba. Mne to pripadalo, ako keby mu preplo," dodal svedok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu