Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická nehoda na Spiši: Náraz v protismere neprežili matka (†64) s dcérou (†40)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V piatok večer po 17-tej hodine sa v okrese Spišská Nová Ves stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej zahynuli dve ženy, štyri osoby sa zranili ľahko a jedna osoba utrpela stredne ťažké zranenia.

Ako informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó, celková škoda na vozidlách dosiahla výšku 4 tisíc eur.

Podľa slov policajného hovorcu 29-ročná vodička z okresu Spišská Nová Ves išla na aute značky Opel Astra po ceste smerom od Smižian na Spišský Štvrtok. Na rovnom úseku cesty pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam prešla do protismeru. Čelne sa zrazila s oproti idúcim autom značky Škoda Octavia, ktoré viedol 56-ročný vodič zo Spišskej Novej Vsi. "Pri dopravnej nehode u vodičov nebolo zistené požitie alkoholických nápojov," podotkol Szabó. 

Na mieste nehody podľahla ťažkým zraneniam 64-ročná matka vodičky Opla Astra a v nemocnici ťažkým zraneniam podľahla aj jej 40-ročná sestra. Obe nebohé ženy sedeli na zadných sedadlách toho istého auta. Ďalší spolujazdec z Opla utrpel ľahké zranenie. Liečiť sa bude sedem až desať dní, vodička so stredne ťažkými zraneniami sa bude liečiť štyri týždne.

V Škode Octavia sa ľahko zranili traja spolujazdci. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu