Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nezodpovedný vodič zrazil cyklistu (†35): Nepomohol, z miesta nehody ušiel, polícia žiada o pomoc

Polícia hľadá svedkov nehody Zobraziť galériu (3)
Polícia hľadá svedkov nehody (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Na ceste medzi Zelenčom a Majcichovom sa včera stala vážna dopravná nehoda. Zomrel pri nej 35-ročný cyklista z Abrahámu. Vodič, ktorý smrteľnú nehodu spôsobil, z miesta činu odišiel. Polícia preto žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po vodičovi.

Polícia pátra po vodičovi, ktorý bol včera účastníkom dopravnej nehody. Cyklistu na ceste našla náhodná okoloidúca krátko po pol šiestej večer medzi Zelenčom a Majcichovom. Ihneď zavolala na políciu a privolala rýchlu zdravotnú pomoc.

Nezodpovedný vodič zrazil cyklistu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Záchranári už, žiaľ, nedokázali mužovi pomôcť. Vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol. "Muž nemal pri sebe žiadne doklady a až neskôr policajti zistili, že ide o 35 ročného muža z Abrahámu," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová a doplnila, že policajti na mieste nálezu našli stopy, ktoré nasvedčovali tomu, že muž zomrel na následky dopravnej nehody. Polícia pátra po vodičovi a zároveň po aute Opel Corsa, rok výroby 1993 až 1999.

Po zrážke tragicky zahynul 35-ročný muž. Okolnosti a presné príčiny havárie polícia naďalej preveruje.

Nezodpovedný vodič zrazil cyklistu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia žiada o pomoc aj občanov. Akékoľvek svedecké informácie, ktoré môžu pomôcť objasniť nehodu, môžete nahlásiť na číslo 158 alebo priamo na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave na číslo 0961103515.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu