Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Nehody na D1 pri Dubnici nad Váhom: Na ceste rozsypané plasty z kamióna

Nehoda na diaľnici D1 Zobraziť galériu (4)
Nehoda na diaľnici D1 (Zdroj: Foto: polícia)

DUBNICA NAD VÁHOM - Diaľnica D1 v úseku od Dubnice nad Váhom v smere na Žilinu je prejazdná v jednom jazdnom pruhu. Dôvodom je dopravná nehoda, pri ktorej narazil kamión do odstavených vozidiel Národnej diaľničnej spoločnosti. Vodičov žiada polícia o zvýšenú opatrnosť.

Podľa informácií hovorkyne trenčianskych policajtov Eleny Antalovej, na diaľnici sa zrazilo nákladné vozidlo s prívesom s jedným z cestárskych vozidiel, ktoré boli v odstavnom pruhu a na diaľnici robili údržbu. Náklad z prívesu sa rozsypal na diaľnici. Polícia zatiaľ eviduje jedného zraneného cestára, ktorý sa sťažuje na bolesti chrbta. Prevezú ho do nemocnice.

Polícia upozorňuje motoristov na úplnú uzávierku diaľnice D1 pri Dubnici nad Váhom v smere na Žilinu. Odklon dopravy z D1 je možný cez privádzač Nemšová - Dubnica nad Váhom na cestu 1/61 cez Dubnicu nad Váhom a späť na diaľnicu D1 cez privádzač v Ilave.

FOTO Nehody na D1
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Podľa prvotných informácií pracovníci Národnej diaľničnej spoločnosti vykonávali údržbu na ceste. Do troch odstavených áut narazil 58-ročný vodič na komióne z Nových Zámkov. Pravdepodobne sa plne nevenoval riadeniu, po náraze do jedného z odstavených áut strhol volant a narazil do zvodidiel. Následkom prudkého nárazu sa rozsypal plastnový náklad, ktorý viezol do automobilky Kia.

FOTO Nehody na D1
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Nehody na D1
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia vykonala na mieste dychovú skúšku na požitie alkoholu u vodiča, ako aj u pracovníkov NDS. U všetkých s negatívnym výsledkom. Z kamióna a z odstaveného auta uniká nafta.

Uzávierka diaľnice trvá od 13-tej hodiny do odvolania, polícia žiada vodičov o zvýšenú opatrnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu