Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hromadná bitka rómskych rodín: U zosnulého vajdu v Piešťanoch boj o nevestu!

Bitka v Piešťanoch Zobraziť galériu (4)
Bitka v Piešťanoch (Zdroj: foto: tv markíza)

PIEŠŤANY - O poriadny rozruch sa postarali dve rómske rodiny v Piešťanoch. V nedeľu popoludní sa medzi nimi strhla hromadná bitka. Lietali facky, buchnáty, kopance, brutálne do seba skočilo okolo päťdesiat ľudí. Rozzúrencov museli rozohnať policajné hliadky, desiati skončili s rozbitými hlavami a dorezaní v nemocnici.

"Päťdesiat alebo šesťdesiat ľudí, prišli nás napadnúť," dramaticky opisuje členka napadnutej rodiny. Krvavá bitka sa strhla na dvore rodinného domu po tom, čo jedna rodina napadla druhú. Do domu vtrhli agresívni útočníci vyzbrojení mačetami, bejzbolovými pálkami, bakuľami, a dokonca pištoľami. Ako informuje Tv Markíza, mlátili každého naokolo ako šialení. Vtrhli s výzvou, aby vyšli všetci von, že ich pozabíjajú. Útočili aj na ženy.

Hromadná bitka rómskych rodín:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Z dvora sa ozýval zúfalý krik a plač. Na miesto dorazili policajné hliadky, ktoré museli zasiahnuť s použitím donucovacích prostriedkov, zákrok sa však zaobišiel bez použitia zbraní. "Polícia zákonným spôsobom zakročila pri bitke a obnovila verejný poriadok. V dôsledku policajného zákroku sa nezranil nikto, niekoľko osôb sa vzájomne zranilo pri bitke," povedala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. Agresorov muselo rozháňať až desať policajných hliadok.

Hromadná bitka rómskych rodín:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Na  mieste zasahovali aj privolaní záchranári. "Ošetrili sme piatich mužov 20, 38, 45 a dvoch 34-ročných. Utrpeli poranenia hlavy, všetkých sme previezli do nemocnice v Piešťanoch," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Hromadná bitka rómskych rodín:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Podľa medializovaných informácií jednému mladíkovi rozťali útočníci palicou peru a jedna žena skončila s dorezanou nohou od britvy. Po bitke ostalo poškodených aj niekoľko áut. Cieľom agresorov bola rodina, ktorá v piatok pochovala vajdu a guvernéra pre trnavský kraj. Dôvodom vraj bola nevesta, ktorá si našla milenca.

"Polícia začala trestné stíhanie z prečinu výtržníctva," doplnila policajná hovorkyňa. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na tri roky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu