Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Za krutou vraždou Simony je žiarlivý milenec z Holandska: Detaily útoku pred tým, ako ju podpálil!

Nebohá Simona s priateľom Gerrit, ktorý je obvinený z jej vraždy Zobraziť galériu (2)
Nebohá Simona s priateľom Gerrit, ktorý je obvinený z jej vraždy (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Tento týždeň otriasol Slovenskom šokujúci prípad smrti mladej 25-ročnej Simony. Na základe rýchlej práce mužov zákona, policajný vyšetrovateľ dnes obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 35-ročného Gerrita, občana Holandského kráľovstva. Motívom jeho desivého činu bola zrejme žiarlivosť.

Policajti v priebehu uplynulých hodín intenzívne pracovali na prípade nálezu tela ženy bez známok života, ktoré bolo dňa 26.11.2014 nájdené po uhasení požiaru v jednom z bytov na Obchodnej ulici v Bratislave. 

"Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave na základe doposiaľ vykonaných vyšetrovacích úkonov, získaných informácii a výsluchov svedkov, vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 35-ročnému Gerritovi Jan K., občanovi Holandského kráľovstva," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Ako polícia ďalej uviedla, doterajším vyšetrovaním bolo zistené, že dňa 26.11.2014 v čase od druhej hodiny v noci po doposiaľ  presne nezistený čas, usmrtil obvinený v priestoroch jedného z bytov na Obchodnej ulici v Bratislave 25-ročnú Simonu z okresu Senica.

Za krutou vraždou Simony
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

"Obvinený spôsobil poškodenej žene presne nezisteným predmetom poranenia v oblasti hlavy. Následne úmyselne inicioval zapálenie tela poškodenej, ktorým utrpela rozsiahle popáleniny na viacerých častiach tela," opísal hovorca. Simona utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla.

S priateľom Gerritom sa zoznámila na nemeckej výletnej lodi, na ktorej spoločne pracovali. Holanďan bol kapitánom. V čase beštiálneho útoku bol pod vplyvom alkoholu.

Na obvineného už spracoval vyšetrovateľ pre prokurátora podnet k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. Obvinený na rozhodnutie sudcu o vzatí do väzby čaká v cele policajného zaistenia. Po dokázaní viny mu hrozí za mrežami 15 až 20 rokov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu