Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

V bratislavskom byte vypukol ráno požiar: Našli zavraždené a obhorené telo 25-ročnej Simony!

 Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: greb noviny.sk)

BRATISLAVA - Bratislavskí kriminalisti sú na nohách. Nad ránom boli hasiči privolaní k požiaru na Obchodnej ulici v Bratislave, čakal ich otrasný nález. V byte na prvom poschodí našli usmrtenú 25-ročnú ženu. Telo bolo značne obhorené. Predpokladá sa, že ženu niekto zavraždil a následne byt podpálil.

Na tiesňovú linku prijali hasiči okolo piatej hodiny ráno hlásenie, že z bytu na prvom poschodí na Obchodnej ulici v Bratisle sa šíri dym. Na miesto boli okamžite vyslané štyri vozidlá hasičskej techniky, z toho jedno patrilo hasičskej záchrannej službe.

Po príchode na miesto ich čakal hrozivý pohľad. V byte našli obhorené telo 25-ročnej ženy, pričom v ňom bolo údajne množstvo krvi. 

Záchranári už mohli skonštatovať len smrť. "Privolaným príslušníkom Hasičského a záchranného zboru sa podarilo požiar v krátkom čase uhasiť, následne v priestoroch bytu našli telo 25-ročnej ženy bez známok života," potvrdil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

Ohliadajúci lekár nariadil vykonanie pitvy. Presné príčiny a okolnosti smrti ženy budú známe po obdržaní jej výsledkov. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," doplnil hovorca.

Policajti na prípade naďalej intenzívne pracujú a vykonávajú ďalšie potrebné procesné úkony. Špekuluje sa, že telo bolo zavraždené a páchateľ, aby zahladil stopy, byt podpálil. 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu